tiistai 3. helmikuuta 2015

Kuukausitavoitteet Helmikuu 2015

Vuosi 2015 lähti käyntiin ja tammikuu meni jo hujauksessa. Helmikuukin on ehtinyt jo vanhentua muutaman päivän.

Nyt onkin aika asettaa tavoitteet helmikuulle. Tammikuun tavoitteet olivat itselleni sopivat ja pitkälti tavoitteet ovatkin samoja. Helmikuussa tulee iso osa vuoden vakuutusmaksuista maksuun, joten säästösumma tulee jäämään pienemmäksi. Näitä suuria kertamaksuja tasoittaakseen aloitin vuoden alussa kulutilin, jonne pyrin siirtämään hieman yli meidän kuukausittaisten keskimääräisten laskujen verran rahaa. Tähän maksuun kulutilille ei ole vielä ehtinyt kertyä tarpeeksi rahaa, mutta uskon tämän helpottavan arkea huomattavasti.

Tässä tavoitteet helmikuulle:

- Sijoituksiin uutta pääomaa 500 €
- Säästöprosentti 25 %
- 6 tuntia hikiliikuntaa viikossa
- remontissa selkeä edistyminen
- Joka arkiaamu pieni muutaman minuutin aamujumppa. Myös pientä toistojen kasvatusta kunnon kohotessa.
- Olla ostamatta mitään herkkuja (karkki, limu, sipsi jne.). Mikäli herkutteluhammasta alkaa pahasti kolottamaan, niin omat leipomukset sallitaan.

2 kommenttia:

  1. Hei,

    toivotaan että tavoitteet tulevat täyteen =) Itse aion maksaa opintolainaa pois, sijoittaa 600€ ja aloittaa ensi vuoden Karibian matkan säästäminen.

    Terveisin,

    http://viisikymppisenaelakkeelle.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terve,

      ja kiitos blogin historian ensimmäisestä kommentista :)! Karibianmatka kuulostaa todella hyvältä, itsellänikin on haave päästä sinne joskus. Tsemppiä matkallesi, sinulla on vauhti ainakin ollut todella hyvä!

      Poista