keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Sijoitusvarallisuus 25 000e!

Image courtesy of suphakit73 at FreeDigitalPhotos.net
Wuhuu! Taas on uusi milestone selätetty. Sijoitussalkun arvo oli eilen päivän päätteeksi ensimmäistä kertaa ikinä yli 25 000e! Välillä tuntuu, että itsellä iskee vauhtisokeus tässä hommassa ja mikään ei tunnu riittävän. 25 000 euroa on kuitenkin paljon rahaa ja nyt pitää nauttia siitä.

Pitääkin keksiä joku tapa taas miten juhlistetaan vaimon kanssa tätä välietappia. Viimeksi kun 50 000e nettovarallisuus meni rikki käytiin syömässä Helsingissä vähän paremmin. Onko lukijoilla kivoja ideoita? :)

Seuraavaksi lähdetään metsästämään 100 000 euron nettovarallisuuden rajaa, joka parhaimmassa tapauksessa voisi mennä rikki jopa ensi vuoden loppupuolella. 50 000 e raja salkussa taas toivottavasti menee rikki seuraavan 2 vuoden aikana.

Hauskaa loppuvuotta kaikille!


4 kommenttia:

 1. Onnea! Suosittelen musiikkikeikkaa. Mistä tuo nettovarallisuus koostuu? Osakkeet + asunto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitoksia myös vinkistä, eipä ole käyty kyllä keikalla pitkään aikaan. Täytyykin tarkastaa mitä on tarjolla lähiaikoina.

   Tämä 25000e koostuu puhtaasti sijoituksista (osakkeet, rahastot, ETF:t). Nettovarallisuus koostuu asunnosta ja sijoitusvarallisuudesta, josta vähennetään velat (asuntolaina & opintolaina). Tilillä olevia rahoja olen liian laiska laskemaan nettovarallisuuteen :)

   Poista
 2. Onnea! Mukava potti jo kertynyt ja tuosta se lähtee kasvamaan jo ihan itsestään!

  VastaaPoista