keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

20k€ rikki!

JEE :)! Salkun arvo hyppäsi tänään uudelle kymmenelle tuhannelle. Tällä hetkellä salkun arvo on muutamia euroja yli 20 000 euroa. Vauhti on ollut hidasta ja aikaa tämän summan kasaamiseen on kulunut kaikkiaan reilut 3 vuotta ja 4 kuukautta. Viime aikoina nopeus on kuitenkin kiihtynyt, pääosin hurjan markkinakehitysken vauhdittamana, mutta myös oman aktivoitumiseni johdosta. Salkku on kasvanut tämän blogikirjoittamisen uudelleen aloittamisen jälkeen yli 6 000e, eli lähes 50 %! Tästä arvonnousua on toki jopa n. 2 500e.

Vaikka lopullinen tavoite on vielä meillä todella kaukana, niin täytyy myöntää, että 20 000 euroa tuntuu jo ihan kivalta rahasummalta! Itselläni katseet kääntyvät nyt ensimmäisiin "virallisiin" välietappeihin, jotka ovat salkun arvossa 25 000 e ja nettovarallisuudessa 50 000 e. Nämä molemmat tavoitteet täyttynevät viimeistään kesällä. Näiden virallisten milestonien täyttymistä on sitten tarkoitus puolison kanssa juhlistaa palkitsemalla itsensä esim. syömällä vähän paremmin, käymällä jossain kylpylässä tms.

Tsemppiä kaikille omien tavoitteden saavuttamiseen!

4 kommenttia:

 1. Onnea! Itse pääsin varallisuudessa juuri 50 000€ yli =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea myös itsellesi! Nämä milestonet antavat kyllä motivaatiota hyvin!

   Poista
 2. Onnea pitkälle ja kivikkoiselle tielle. Itselläni varallisuus vähennettynä asunnolla rikkoi tässä kuussa 200k€!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Matka on tosiaan pitkä ja kivikkoinen, mutta mitä tässä on pikkuhiljaa huomannut, että tämä projekti toimii itselleni erittäin mieluisana harrastuksena ja nälkä kasvaa jatkuvasti. Oma varallisuutesi on erittäin kunnioitettava, sinulla taloudellinen riippumattomuus on jo lähellä!

   Poista