torstai 4. joulukuuta 2014

Mitä on tapahtunut 3 vuodessa?

Kuten näistä uusimmista päivityksistä joku tarkkasilmäinen saattaisi jo huomata, niin muutoksia on tosiaan tapahtunut paljon. Ihan paikalleen ei tämä säästöprojekti ole jäänyt polkemaan, vaan olen tasaisesti sijoitellut pientä rahamäärää, josta on kertynyt ihan mukava potti. Kirjoittelen myöhemmin tarkemmin näistä sijoituksista / säästöistä.

Molemmat meistä valmistuivat lähes ajallaan :). Työtilanne on ollut myöskin ollut kokoajan hyvä ja palkkakehityskin on ollut ok. Tällä hetkellä molemmilla on täyspäivänen vakityö ja perus nettopalkkamme on yhteensä jotain 4 000 - 5 000€ välillä per kuukausi. Tähän saattaa jotain bonuksia ja lisätöitä tulla vielä päälle. Tässä suhteessa meillä on kyllä käynyt tuuri kun lukee lehtien jatkuvia irtisanomisuutisia.

Oma asuntokin tuli ostettua viime vuonna. Tämä ostos oli itseasiassa aika impulsiivinen ja kaikki eteni hyvin nopeasti. Löydettiin siis mielestämme erinomainen asunto hinta-laatusuhteeltaan ja uskomme, että siinä on iso arvonnousupotentiaali. Arvonnousu riippuu myös siitä miten hyvin meidän tekemät remontit onnistuu ja kuinka paljon niitä jaksamme tehdä. Arvioin asunnon hinnan todennäköisesti alakanttiin katsauksiin, mutta parempi niin, kunnes asunto on joskus seteleinä. Tästäkin voisin kirjoittaa oman tekstin joskus myöhemmin.

Reilu kolme vuotta sitten suunnitelmissa ollut koira tuli tosiaan hankittua ja itseasiassa sai vajaat pari vuotta sitten myös kaveriksi toisen koiran.

Niin ja tietty kesällä ollaan menossa naimisiin! Niin se aika vain rientää :). Häät tulevat olemaan aika iso kuluerä ja siihen menee varmaankin jotain 7 000 - 10 000 euroa riippuen vieraiden määrästä ja kaikista yllätyskuluista mihin ei osaa tässä vaiheessa varautua. Tähän ollaan viimeaikoina laitettu nyt käteistä jemmaan lyhyen koron rahastoihin ja yön yli korolle.

Siinä kai tärkeimmät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti