tiistai 30. joulukuuta 2014

Tavoitteet vuodelle 2015

Vuosi 2014 lähenee uhkaavasti loppuaan, joten on aika miettiä hieman tavoitteita vuodelle 2015. Tämä projektin uudelleen käynnistäminen on tuonut itselleni todella paljon uutta virtaa ja haasteena onkin saada tämä sama draivi jatkumaan ensi vuonna. Motivoinnin varmaan tärkein tekijä onkin järkevien tavoitteiden asettaminen. Hyvä tavoite on sellainen, että se on saavutettavissa, muttei kuitenkaan liian helposti.

Järkevien tavoitteiden asettamista vaikeuttaa se, että en ole vielä tarpeeksi hyvin perillä meidän kuluista. Sekä marraskuussa, että joulukuussa sekä tulomme, että menomme ovat olleet huomattavan korkeita yksittäisistä tapahtumista johtuen. Kulujen kirjausaika on siis vielä turhan lyhyt, joskin saan sieltä jo suuntaa-antavaa tietoa. Lisäksi tulevat häät ja niiden hämärän peitossa oleva loppusumma aiheuttaa haasteita tavoitteiden asettamiselle.

Päätinkin, että asetan muutaman tavoitteen koko vuodelle. Lisäksi pyrin asettamaan sekä viikko, että kuukausitavoitteita oman mielenkiinnon ylläpitämiseksi.

Sen suuremmitta puheitta, alla tavoitteeni vuodelle 2015:

1) Nettovarallisuus + 15 000 €
2) Sijoituksiin uutta pääomaa + 6 000 €
3) Säästöprosentti 25 %
4) Kulutilin käyttöönotto (tästä lisää omassa kirjoituksessa myöhemmin)
5) Säännöllinen liikunta --> 6h hikiliikuntaa viikossa
6) Turhan krääsän myyminen ja poisheittäminen sekä uuden ostamisen välttely.
7) Viikko ja kuukausitavoitteissa onnistuminen

Mukavaa Uutta Vuotta kaikille lukijoille (jos teitä on :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti